Как бихте се чувствали ако така изглежда вашата градина ?







Това малко бижу въобще не изглеждаше така, когато започнахме да го правим. Имаше плевелна трева, която беше около метър и плевелите бяха повече от тревата. Нямаше поливна система, нито пък растения. Изградихме градината от нулата - оправихме и тревата. Махнахме плевелите, окопахме и оформихме градината и растенията. А след това положихме грижи за градината повече от година, за да накараме пак всички растения да разцъфнат и да ни се усмихнат. После клиентите ни продадоха къщата и сега новите собственици се радват на този разкош. Едно малко бижу в 300 квадратни метра.
Всичко, което виждате в това видео е правено и изпробвано, и преди – многократно (и доказано работи). От мен и моят екип. Тези методи са доказани, че работят за всяка градина. До правилното изграждане сме стигнали в следствие на принципа опит – грешка. Ако следваш стъпките и точната последователност на етапите и елементите, които ти даваме в това видео, то със сигурност ще научиш много нови, полезни, интересни и правилни неща, за своята градина.
http://www.magicgreenland.com Тел. за връзка: 0887 79 16 37
Ако искате можете да се абонирате за нашият канал, за да гледате първи всички нови неща, които правим за вашата градина. Натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео! Информираните винаги са с една крачка напред. „Бъдете първи – във всичко“.
Ако това видео ви е харесало моля харесайте го и ни пишете за препоръки и съвети. Кажете ни, какво искате да гледате във следващото видео. Може да сложите и палец нагоре, за да знаем че нещата, които правим за вас имат стойност. Благодаря.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Овошки - пръскане, календар.

ГРАДИНА НА ПОКРИВА НА ГАРАЖА...?...